Despre BeeSpeed

Ideea ce sta la baza BeeSpeed este suportul tehnic castigat de membrii fondatori, combinat cu pasiune si inteligenta...

S.C. BEESPEED AUTOMATIZARI S.R.L.,infiintata in 1994, ca un rezultat al cerintelor pietei, produce echipamente moderne pentru actionari electrice reglabile (AER) aplicate motoarelor asincrone, prin convertoare de frecventa intr-un spectru de putere pornind de la 1.1kW pana la 1MW (si deasupra, in functie de cerinte), echipamente de distributie de putere (TGD), SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition), sisteme de monitorizare si automatizare (SPC), instrumentatie de proces.

Personalul firmei este alcatuit din specialisti in masini electrice, electronica de putere si automatizari, capabili sa ofere solutii viabile la orice problema concreta.

Pornind cu identificarea proceselor tehnologice, pana la intocmirea analizei si bilantului termic si energetic pentru evidentierea recuperarii de energie prin echipamentele produse de BeeSpeed trecand prin implementarea, garantarea si suportul proiectelor, BeeSpeed a reusit sa introduca in tehnologie o atmosfera propice tehnologiilor moderne, validate deja in tarile industrializate. Controlul prin AER, impreuna cu alte tehnologii de varf, constituie o directie majora in imbunatatirea proceselor industriale.

De la mai putin de 1% putere in Romania, pana la mai mult de 20% in tarile vestice, AER are o cale lunga si sigura in viitorul apropiat...

Produsele oferite de compania noastra sunt recunoscute ca fiind la standardele internationale, incluzand compatibilitatea electromagnetica (EMC). Cele mai mari echipamente AER, implementate de BeeSpeed Automatizari sunt cele dedicate pompelor si motoarelor cu turatie variabila, unde efectul de economie, masurat de echipamente specializate, este vizibil, investitia recuperandu-se de la 1 la 5 ani. Pe langa acestea este structura echipamentelor (multi-motor) - care constituie baza patentului detinut de compania noastra

Copyright © BeeSpeed Automatizari SRL 2005 - 2021. All Rights Reserved.